bg4

Apa naturala

Fantana Mare

De izvor

Plata

Carbogazoasa

Mai pura

Mai sanatoasa

bg4

Fantana mare

Mobil +40(0)764.230.423

Mobil +40(0)741 039.043

Nu ezitati sa ne contactati

Email fantana_mare@yahoo.ro

bg6b

Produsele noastre se remarca prin:

nuanta vie de albastru,

gustul si puritatea

apei de izvor.

BENNY DRINKS

cu aroma de portocale,

Consumati cu incredere produsele noastre!

Din aceeasi apa pura

am creat pentru

dumneavoastra si sucurile

tutti frutti si cola

noi
Despre noi
izvoare
Izvoare
tehnologie
Tehnologie
produse
Produse

Apa naturala de izvor

Utilajele, cu care apa plata de izvor Fantana Mare este imbuteliata sunt fabricate in tarile din Uniunea Europeana, respectiv Germania, Italia si Ungaria. Aceasta au fost achizitionate prin fondul F.E.A.D.R in proportie de 70%.

Astfel, am reusit sa punem pe picioare o fabrica de imbuteliere a apei moderna, la standarde europene, unde isi desfasoara activitatea un personal calificat.

Capacitatea utilajelor este de 2.200 – 2.500 de PET-uri pe ora.Toate operatiunile de imbuteliere sunt complet automatizate. Compania noastra achizitioneaza preforme care, ulterior, sunt dimensionate la capacitatea si cantitatea necesara pentru imbutelierea apei plate de izvor.

Apa este adusă la “prima mână”, direct din pânza de apă freatică şi împinsă la suprafaţă de la o adâncime de 120 de metri. Vine “lacrimă” şi rece. Intră din pământ, mai întâi, în două tancuri, apoi trece prin filtrele de carbon, nisip şi cel de dedurizare. Din nişte “eprubete” din plastic cât degetul mare, “înfloresc”, la o temperatură de 150 de grade, PET-urile de 2 litri, 1,5 litri si de 0,5 litri în care apa este îmbuteliată, etichetată şi ambalată în baxuri de câte 6 sticle, respectiv 12 sticle ( 0,5 litri ); abia la depozitare este nevoie de mâna omului. Instalaţia automatizată nu porneşte dacă undeva, pe parcurs, ceva nu este tocmai pus la punct.